събота, 7 декември 2013 г.

Диагноза: "Синеок"

Несъмнено мога да потвърдя, че синеочковците са сред най-сексапилните мъже.. Синьото им придава един такъв магнетичен чар, на който малко биха устояли (иска ми се да бях от тях). Но, не са ли именно тези красавци сред най-лъжливите мъже и сред най-големите сърцеразбивачи? Това не оневинява и друга не малка част от мъжкия пол, но наистина.. лъжци ли са синеоките мъже?

Да кажем, че съм имала и имам досег до подобни „индивиди”, и честно… повече се стряскам от мъж със сини очи отколкото от евентуално спящо под леглото ми чудовище. И сериозно макар и не видимо.. в момента, в който ги погледнеш те превръщат в лед. Замразяват мислите ти и единственото, което можеш да направиш е да се усмихнеш с онази мазна влюбена усмивка и с блеснал поглед да слушаш ли.. да слушаш… Не знам дали има жена, която да обича да е безпомощна пред мъж, а мен лично точно тези момчета или мъже (както предпочитате) ме правят такава.
Няма как да ги погледнеш с безразличие или с недоверие. Много по-трудно се проследяват реакциите на сини отколкото на кафяви очи. Кафявите потъмняват или стават неспокойни, но сините, те си остават непроницаемо студени, плашещо празни.. като огледало, в което оглеждаш емоциите си, но те никога не преминават отвъд стъклото – напротив, връщат се обратно при теб с още по-разрушителна сила.
За това именно тези мъже макар и авантюристи и кипящи от енергия мечтатели, често биват и доста големи лъжци. Много добре разбират факта колко трудно забележими са емоциите им и се възползват, което е напълно разбираемо.
Обикновено живеят в свои собствени светове и трудно допускат някой в тях, именно затова им е по-лесно да излъжат, страхувайки се от реакцията на човекът остреща предпочитат да не рискуват. Някъде зад ледения поглед обаче обикновено има едно малко момченце, което определено иска да обича и да бъде обичано, но не малко труд е нужен, за да намерите именно това момче.
Същите виновници, са наясно освен за успешното прикриване на емоции, но и за чара който притежават и тъй като се влюбват силно, смея да твърдя веднъж в живота си, това съвсем не им пречи да имат доста жени в него преди тази „единствена”. Ще се възползвам от социологическото проучване относно сексуалния им живот и ще ви кажа, че изобилието им от жени не е голяма изненада, защото не малка част от тях са и много добри любовници… а бе с други думи – мъже мечта.
Лъжци или не те си остават най-обаятелните представители на мъжкия пол. За някои мечта, за други наказание, но няма жена, която да не е падала поне веднъж в сините им мрежи, а повярвайте от тях излизане няма . А вие мъже не забравяйте… може да имате прекрасни очи, секси тяло, невероятни обноски и добре прикрити лъжи, но някога, някъде ще срещнете жена, която ще разбие представите ви за света, ще надникне през непроницаемия ви поглед.. някъде много дълбоко в сърцето и след нея вече нищо няма да бъде същото.. J

Няма коментари:

Публикуване на коментар